Startgrupp / Lähtöryhmä

Elitåkare och alla i veteran-FM har nu en plats i startled 1. Det kan bli trångt där då ni är så många så om man tycker att man är lite onödigt högt uppe så är det fritt fram att ta sig en bekvämare plats i de andra startgrupperna (alltså ställa sig lite längre bak). Farten för de som är i grupp 1 ger i normalföre en sluttid på under 3 h så de har ganska bråttom. Vi ber alltså veteranåkare som vet att de inte klarar den farten att söka en lämpligare plats för att undvika att man är i vägen.

Tycker man att man inte fått tillräckligt bra startgrupp är det ännu fram till lördag möjligt att försöka seeda upp sig. Ta då kontakt med kansliet om du hämtar nummerlappen på lördag eller skicka e.post på info(at)botniavasan.fi och berätta varför du borde få starta längre fram så får vi se om vi kommer överens.

_______________________________________________

Huippuhiihtäjät ja kaikki veteraani-SM-kisaosallistujat on nyt lähtöryhmässä 1. Jos tuntuu että vauhti siinä ryhmässä on liian kova ja takaakin halutaan ohitella niin kannattaa siirtyä suosiolla esim. kakkosryhmään sujuvuuden vuoksi. Siinä on paremmin tilaa. Jos kaikki veteraanit menevät ykkösryhmään niin siellä on tosi ahdasta. Valitkaa siis sopiva ryhmä ajatellen hiihtovauhtianne.

Jos on unohtanut toivoa parempaa lähtöryhmää kuin 3 ja vauhti todella edellyttäisi parempaa lähtöpaikkaa niin voi vielä viimeistään lauantaina, kanslian ollessa auki käydä siellä kertomassa saavutuksista jotka edellyttää lähtöryhmän  vaihtamista parempaan. S-posti osoitteeseen info(at)botniavasan.fi onnistuu myös mutta ennen klo 19 lauantaina.

2 svar på ”Startgrupp / Lähtöryhmä”

  1. Hej, skall åka Borhnia cyklingen 106 km motionsklass lördag 27 juli. Har starttid kl 09.14. Siktar på att landa runt 4h, byter gärna rill nån senare grupp där det kanske är lite lugnare tempo från start.. Kan starttiden ändras när man registrerar sig på plats eller tex via email? mvh Hasse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *